11+1 <3

Jajjamen d stämde.. D gömde sej ett lillasyskon till Timolimo i min mage =) Vi var på ett UL på Gynmottagningen igår pga att vi inte riktigt var säkra vilken vecka jag var i plus att jag har väldigt ont i ryggen och i sidorna. Allt såg perfekt o bebisen var helt vild så läkaren hade svårt att mäta vilden så hon sa att bebisen kunde även vara några dagar äldre men d får vi reda på 9 april när jag ska till specialist mödravården där jag ska genomgå undersökning av moderkaka,provtagning m.m så att vi kan förbygga så att d inte kan bli så dramatiskt som d vart med Timo. Skönt att BM och läkare tar en på fullaste allvar o övervakar en hela tiden!
 
Nu ska jag ta med mej familjen o påskhandla o köpa mej en fin blomma att ha på bordet=) Sen blir det att städa o måla klart Timos påskbrev!
 
 
Gla Påsk =)

Go möran!!

Väntar på ett viktigt brev... hoppas d kommer idag för jag verkligen hatar att vänta! Så enligt mej går ordspråket såhär: Den som väntar på något gott väntar alldeles för länge!!  Säg någon som tycker d är kul o vänta på något roligt??!! Jag känner då ingen som älskar att vänta på något..
 
Idag får d bli en tur ut till systeryster o pyssla om mitt minsta syskonbarn Adde <3 Stackars liten har ramlat o fått gipsa armen =(
 

Nää om jag skulle väcka Timolimo för nu längtar jag o få snosa på honom =)
 
Ha en bra dag alla så får vi hoppas på att vi slipper vänta på våren alldeles föööör länge ;)
 
Tjingtjing!!
 

Så vackra ögon...

Tänk att EN person kan titta en så djupt i ögonen o man bara smälter.. Tänk att EN person kan göra en så hopplöst förälskad... man glömmer aldrig den blicken! Man skulle kunna göra vad som helst för den personen.. Är d som man kallar kärlek, äkta kärlek?!

Gammal kärlek rostar aldrig....eller var d alltid?

Jä å Timo speler Sabaton å rocker järnet!! Möe som snurrer i hövve nu men d ä väl sö d ä iblann..

Höss varre nu.. gammal kärlek roster aldri eller va d allti....??

Hipp Hurra!!

Idag är d min finaste make´s födelsedag <3 Han o Timolimo tar sovmorgon idag =) Men snart ska jag gå in o hämta Timo så vi får ge pappsen lite packet =) Sen måste jag börja förbereda tårtan som ska serveras ikväll när vi ska ha kalas för göbben o syster som fyllde 30 år igår, såhär blir tårtan : Chokladbottnar med nougatmousse och jordgubbsmousse med lime o spacklad med chokladglasyr =) Mamma gör smörgåstårtan!
 
Min familj är så fin, vi sätter alltid varandra först o tar hand om varandra <3 Min man gifte in sig i rätt familj ;)
 
Åhh vad jag längtar efter vår o värme! Är just nu såå jädra trött på äckel kyla o snö!! Hallå, vi är ju i mitten av mars o d är -14grader ute... öhh okej?! NÄÄÄÄ d är inte okej! Jag blir rent utsagt förbannad... +10 i luften o +20 i solväggen vore okej! GE MIG VÅR FÖR BÖVELENS!
 
Nä nu ska jag väcka grabbarna med min skönsång... Ja må han leva, Ja må han leva...... =)
 
 
Puss o Kram!!

Vill ha något större!

Aldrig är man då nöjd.. Lägenheten är för liten! Trångt o jävligt men d är svårt att finna något större åxå.. Bästa vore om någon i bostadsföreningen ville byta sin 4:a mot våran 3:a =) Helst av allt vill jag ha hus men d är ju inte så himla lätt o få tag i speciellt inte o köpa något.. TRÖGT!!
 
Nä nu får jag nog sätta lite fart för d kommer kaffe gäster om en stund <3
 
Ha nu en underbar helg allesamman =)

Hej!

Ojj många dagar sen jag skrev nu, vi har legat sjuka o värst har d vart me lillen =( Han har haft en hel del feber + öroninflammation! Efter 2 veckor med feber + 5 dagar med penicillin var d dax igår kväll igen, 39,9 i feber! Vi åkte till jouren o där visade d sig att allt var bra med lillen men i natt härja febern o d har inte vart många timmars sömn så nu ligger han i min famn o sover <3
 
Imorgon ska jag till frissan =) D ska bli najjs!
 
Nä nu ska jag åxå passa på att vila lite ;)
 
 
 
RSS 2.0