Snart advent!

Men shit vad jag längar efter o få sätta upp julgardiner o stjärnor o stakar! Alltså detta är den bästa helgen i mitt liv ;) Nästa fredag åker det upp....kanske till o med på torsdag! På torsdag kommer även min bästaste Michael o hälsar på =) Jisses vad jag saknar honom. Han är verkligen den personen som jag gjorde i stort sett allt ihop med o det gick inte en dag utan att vi drack kaffe o lekte "Äntligen hemma" vi hade alltid något projekt på gång hemma hos mig.. saknar det! Ja, nu går ju Timo för fulla muggar =) Mammas kille har blivit stor... när hände det?! Så himla gôtt när dom växer o blir stora men det är väldigt gôtt när dom är riktigt små med <3 Åh det har kommit ut ett jobb som jag sååå jädra gärna vill ha! Ett perfekt jobb, dagtid! Ska skicka in en ansökan så fort som möjligt =) Nu ska jag ta natten för imorron kommer äldsta systersonen o då vankas det bullbakning i massor! Natti Natti

Viktnedgång!

Nu står äntligen vågen på den vikt som jag hade när jag vart med Timo, det tog nästan 15månader innan jag kom dit! Jag hade säkert gått ner fortare om jag inte hade drabbats av ett förskräckligt nageltrång (november -11) nu är jag nästan helt fri ifrån det (ömmar när man stöter i något med tåspetsen) Idag kom mamma upp på fika <3 Love it! Alltså det är så najs att ha familjen nära, kan verkligen inte sluta tjata om det ;) I lördags var jag o maken upp till koppom en sväng, Timo fick vara hemma hos mormor o morfar <3 Vi svängde inom älskade Lizen,Rune o go ongen Xander <3 Oj vad han växer! Saknar dom i massor! Nu väntar jag på att Felix (syster sonen) ska komma hit efter skolan=) Jag får nog ta med han o handla lite pyssel till dörrkransarna som jag ska göra! TjingTjing

Shoppingtur o Fars dag!

som väntat gick ju inte min o mammas o Timo´s shoppingtur inte så bra =( Bilresan var hemsk! Om någon har något bra tips på hur man ska å sina barn att må bra i bilen får ni hemskt gärna kommentera detta inlägget! Ibland kan man ju fundera på om det är bilstolen som inte är bra men han tyckte ju inte om den gamla heller, vi har med alla favorit leksaker men dom vill han inte ha, vi tar med lite "fika" fungerar inte heller o vi åker när han ska sova men då vaknar han efter en stund o är ledsen! Inget fungerar.. O jag VÄGRAR att ge mitt barn åksjuketabletter för att kunna åka långt o hälsa på människor när dom likaväl kan sätta sig i sin bil o hälsa på oss! Förhoppningsvis blir det bättre för Timo när han kan åka framlänges men det får han ju inte göra förrens nästa höst, så det är väl lika bra att låta allt ha sin gång. I söndags var det ju fars dag <3 Pappan här hemma fick en popcornmaskin... FRÅN HELVETET! Herregud det var det värsta jag har köpt! Den lät värre än ett jasplan, jag bara hatar den. Funderar allvarligt på att lämna tillbaka den...billig skit!

Goo morgon världen!

Barack Obama vann presidentvalet såg jag när jag vakna, inte för att det rör mig men lite intressant är det ju. USA är ju ändå så det landet som bestämmer i hela världen känns det som! Jag höll då på Obama=) Idag ska jag,Timo och mamsen på en liten shopping tur, jag hoppas det kommer att gå bra för Timo att åka bil idag.. Han gillar verkligen inte detta med bilåkning + att han blir lite illamående =( Vi får försöka passa in när han ska sova ;) Nu ska jag passa på o sätta på kaffe medans plutten sover! Tänkte att jag skulle pyssla ihop ett sådant här vackert hjärta till våran ytterdörr någon dag=) Mossan har jag vart ute o plockat redan så nu ska jag bara få tid till att pyssla, det är så rogivande!

Timo har tagit sina första självständiga steg... och värmlands besök =)

Meen shit vad dålig jag har vart på att uppdatera nu! Nu har då våran lille skrôtt tagit sina allra första steg, han skulle lätt gå utan problem hela tiden men bekväm som han är så väljer han att "krypa" fram istället för det går mycket fortare så nu hoppas jag att han helt enkelt vågar att börja gå mer själv ( det blir hård träning nu framöver, haha =) ) Och så har jag ÄNTLIGEN slutat ammat HELT, Jäjj =) T valde det själv, en kväll så somna han på soffan o sen på natten så sov han utan att snutta ( men han fick välling en gång) Så nedrans skönt men ändå så lite konstigt, det var ju våran mys stund! Nu till något helt annat förra fredagen ( 2 november) kom äntligen min godingar ifrån Koppom, Lizen,Rune och underbara Xander! Ohh my vad jag har saknat dom! Det är ju helt sjukt vad man kan sakna vissa personer så mycket.... Och det gör så ont i mitt hjärta när vi måste skiljas åt =( Timo tyckte att Xander var hel mysig och ville känna på han hela tiden,speciellt på näsa och naveln,haha=) Men han tyckte nog att lille X kunde leka med han ;) Jag var ju bara tvungen att sno kortet på våra pôjkar som Lizen har lagt upp på sin fina blogg,trazdokka.blogg.se ( vet inte hur jag taggar andra bloggar) Haha!
Denna underbara bild på våra pôjkar får avsluta denna dagen <3
RSS 2.0