Cupcakes!

Ohh my, idag har jag bakat några så fantastiska cupcakes! Choklad cupcakes med hasselnötskräm och mascarpone frosting=) Lätt att dom kommer att bjudas på flera gånger i mitt hem =) Frostingen hittade jag på själv då jag inte fann något recept (sökte till och med på google och inte fann något) såå jag tog måtten ifrån ett recept på nutella frosting med färsk ost, + lite extra hasselnötskräm! Här kommer en bild på hur dom blev =)

Besök ifrån Arvika och Mamma 50 år!

I lördags fick vi besök av våra gamla arbetskamrater ifrån Glava när vi jobbade där, Maria och Robin=) Jisses vad kul att dom kom hit, vi har inte setts sen i februari! Timo var då inte blyg för 5öre =) Han lekte med Robin hela dagen, sen när dom åkte vid 20.30 så somna han gott till vällingen. Önska att jag kunde få vissa av våra kompisar att flytta hit så vi inte har så långt till varandra
25 Oktober fyller min älskade mamma 50 år =) Så just nu sitter jag och planer middag och tårta! Jag fastnade för ett recept som var med i " Halv 8 hos mig" Blommig potatis med fläskfilégryta och till efterrätt ska jag baka en chokladtårta med chokladbollsfyllning och hallon grädde =) Jag hitta receptet på min nya favvo blogg " Bli min jäst" Nu får vi hoppas på att det går bra och alla blir nöjda =)

Gung gung... och kokosboll =)

Idag sätte jag upp bebisgungan ute på altanen =) Timo tyckte det var super kul <3 Till våren ska vi bygga ut altanen o då skulle min pappa passa på o bygga in Timo´s sandlåda, det kommer att bli kalas bra =)
Såhär ser det ut när Timo äter kokosboll =D Gullonge <3

Söndag..

På söndagar brukar hela familjen träffas hemma hos mamma och pappa på middag men idag startade dom med hästen i Årjäng och även syster med familj åkte dit.. Kändes skumt och inte vara samlade! I morgon är det måndag och maken åker på kurs igen (helt vansiningt att han ska behöva åka så långt, ca 18 mil om dagen, 5 dagar i veckan i 1 månad!! ) önskar att han fick sig ett jobb snart. I februari nästa år är min mammaledighet slut =( shit, vad ska man hitta på då?! Jag är utbildad undersköterska men vill inte tillbaka till vården. Vill bli något nytt, tex receptionist, hjälpa ungdomar, "skolvärdinna", mattant... you name it! Trött på att ha lite med pengar... Ja, det är inte mycket som är possitivt just nu.... depp! Tur att man har en sån super go unge som piggar upp en =) och en underbar familj och släkt !
 
Nu ska vi ta natten!

Ifrån välling till mârten!

Ja, jag vet att det kanske är lite sent o börja med välling vid 1 års ålder meeen nu är det såhär att Timo inte har velat äta välling förut men så en kväll så bestämde jag mig för att prova igen o det gick! nu käkar han välling som ett "mellis" o till kvällen =) Jag känner mig nöjd för nu kanske hans tuttesnuttande på nätterna slutar! I måndags börja gôbben i Säffle på svetskurs (han har gått hemma sen 1 april då vi flyttade) kändes allt bra konstigt nu när han inte är hemma på dagarna med oss (man blir lite bortskämd med att ha han hemma) Idag vart det mârten här hemma i Ed, syster med familj kom o gick med oss =) Sen åkte vi till mormor o morfar o åt kålsoppa o hembakad macka! Underbar tradition vi har <3 älskar när alla samlas o tjötar o äter =) Nu ska vi strax dra ut till syrran med familj för det vankas det LANGOS! Mmm det är så jädra najs! Aa just det vi har shoppat en ny stoooor soffa ifrån EM den är NAJS =)
Nya soffan o lille skrôtten=)
RSS 2.0