Gott Nytt År!!

Jaha där sitter jag med en kaffe på njuter av årets sista dag! Jag har fått känslan av att 2013 kommer bli ett as bra år =) Nyårsafton kommer vi att tillbringa ihop med min syster o hennes familj! Såhär blir maten ikväll,
 
                                                            MENY
                                                               *
                                             Snittar med Sandrah´s räkröra

                                                               *
                      Fläskfilé/kyckling med krämig Potaisgratäng och sallad
         
                                                               *
                                                    Oreocheesecake
 
 
Gott Nytt År och var rädda om er!!
                                                       

Längtar efter våren!

Nu längtar jag verkligen efter våren och en lagomt varm sommar!! Herregud som jag längtar varje år efter snö o jul men lika mycket önskar jag den bort så fort nyårsafton har varit!! Jag vill ha ljumma kvällar o soliga dagar med lagom tempratur, jobbigt o behöva ta på sig massa,massa kläder! Timo verkligen hatar att ha på sig massa kläder, om han själv får välja så går han runt i blöja o kanske en t-shirt inne... Lille ongen är så varm av sig, precis som jag! Ojj vad jag längtar efter hus igen! Jag o gubben bodde i hus i flera år innan vi var tvungena att flytta till lägenhet.. Nu verkar det som om maken kanske har ett jobb säkrat när han är klar med alla svetslicenser! =) Då kanske drömmen slår in o vi kan köpa oss ett hus! Visst är det väldans bekvämt att bo i lägenhet o ha en förrening som fixar det mesta men det är fruktansvärt jobbigt o behöva ta hänsyn hela tiden till alla andra, får jag lust att sätta pp en hylla eller tavla så gör man ju inte det pga av hänsyn till grannarna m.m.... Detta är ju inget världsproblem men det känns nästan så för mig som är van att inte behöva ta sån "hänsyn"!! Nu kan vi ju hålla alla tummar o tår för att drömmen slår in =)
 

Dan före doppardan!

Nu är det äntligen jul imorgon! Guud som jag har längtat =) Igår gjorde jag lite julgodis, Mozartskulor (istället för mandelmassa vart det marsipan) Syster önskade detta tills igår kväll när vi va där på glögg! Snäll som jag är fixade jag det för hennes o pappas skull =) Ikväll blir det att baka dom röda bottnarna till min jultårta som ska serveras hemma hos mor o far imorgon kväll, vi ska fira jul där <3 O sen ska det stekas köttbullar eftersom makens familj kommer på juldagen! O detta passar ju bra att jag har mycket o göra ikväll eftersom det ska bli snöoväder här ikväll, SMHI har utfärdat en klass 1 varning här! Så till morgonen lär vi ju vakna till en väldigt vit julafton!
God Jul alla nära och kära!

Säfflebesök!

Jäjj idag kommer mina gamla klasskompisar Linda o Anna på besök =) Vi gick fordon/transport ihop i Säffle på Herrgårdsgymnasiet, jag har inte sett dom på drygt 6 år! Det ska bli såå kul! Igår fick vi ett sånt fint julkort av <xander med familj <3 Nu ska jag ut på youtube o lyssna på min älskling Miss Li =) Ha en underbar dag ni där ute för det ska vi ha =)

Snöblask och styrkekramar!

Åhh jag blir så himla irriterad på på detta snöblask, det förstör mitt julhumör! Timo ligger o sover än, lilla hjärtat! Jag passar då på att blogga lite.. Jag hoppas att vi kan få ordning på datorn snart så vi kan använda usbportarna! Här om dagen fick jag ett sms vid halv 8 på morgonen av min make, mamma o "pappa" s hus har BRUNNIT! Fick genast en klump i magen o ringde upp maken.. Det har gått "bra", alla lever o huset har inte brunnit ner utan vissa delar av huset har det gått värre med än andra delar! Önskar att jag kunde hjälpa dom o fått detta ogjort, som tur är så har dom nu fått en tillfällig bostad (det verkar som om dom inte kommer att få flytta hem på minst 3 månader) Nu ska jag mysa med Timo som precis vakna <3 1 vecka kvar till julafton =)

vad vore jag utan dig?

Himmel vad jag älskar denna lille killen! Du är det finaste som finns på denna jord o du betyder allt för mig<3 Såhär såg det ut igår när Timo hittade sin nya plats så se på tv på ;)

-14,3 och 2årig bröllopsdag!

Uhh idag är det kallt ute! och till helgen ska det tydligen bli plus grader =( Varför kan det inte bar få vara vinter? Men vi kan ju alltid hoppas på att det får ligga snö över jul o nyår sen kvittar det för min del! Ja, i söndags var vi ju o julhandla, jag fick köpt julklappar åt mina syskonbarn iaf =) Vet inte vad vi ska köpa till Timo? Han får ju så fina o roliga klappar av alla andra... Vi kanske ska passa på o köpa nåt "tråkigt" som han behöver! Timo är förkyld igen, tät i näsan o har slemhosta =( men det verkar vara på väg över nu! Idag har jag o min underbara man varit gifta i 2 år <3 På våran bröllopsdag var det -12 o snö, kl 14.00 ringde bröllopsklockorna =) Drygt en månad senare visade gravtestet +! Så dessa 2 åren har varit dom bästa i mitt liv<3 Ikväll blir det mys med mina 2 fina pôjkar<3 Lycka!

Julhandling!

Yes idag är det våran kärringdag ;) Jag,syster,mamma o mormor ska åka på "julhandling" i Trollhättan. Egentligen så betyder det väl att vi åker för att få umgås o köpa några julklappar. Jag saknar Timo redan innan jag ens har hunnit åkt =( Men han får det roligt o bra ihop med sin pappa idag så dom får ha en helt egen grabbdag, det behöver dom! Nu ska jag göra mig i ordning innan jag blir upphämtad av min fina flickor ;) Uppdaterar mer ikväll när jag kommer hem igen =)


Ha en fin 2 advent för det ska jag ha!

15 månader o trotsålder.... Jodä!!

Ohh my.... Timo är såååå himla trotsig nu! Rackaronge ;) Jag skulle ha döpt han till Emil för just nu är han en liten Emil i Lönneberga, hittar på hyss hela dagen o vill inte sova middag o gallskriker när leksakerna välter eller fastnar... hej o hå. Men han är ju bara så himla söt när han busar för han verkligen kiknar av skratt när vi hämtar han o säger NEJ! Men vi ger oss inte o till slut förstår han att vi inte busar o då går det såklart över i gråt =( men han får inte göra som han vill få för jag vill då inte ha ett barn som blir bortskämd på fel sätt! Just nu längtar jag tills dom öppnar tatueringsstudion här igen så jag får göra min nya tatuering =) (det ska stå Timo 110902) i nån super fin textning som matchar alla mina andra gaddar =) Nu ska jag dricka klart mitt goa kaffe o busa lite med ongen min <3

Feber...

Idag ligger både maken o lille prinsen i feber =( Timo vakna i natt vid 03.15 o var riktigt ledsen, misstänkte att han börja bli dålig men han fick en vällingflaska o somnade om. Vi gick upp vid nio o då var han riktigt hängig så han fick morron välling somnade på soffan tills 11.15! O när han vakna var han febrig, så jag tog tempen på han o den visade 38,9 så jag skulle ge han Alvedon men den var för mindre barn så det blev att ge sig iväg till Apoteket vi 12 tiden o då var Timo jätte hängig o ledsen men maken kunde inte åka för han var febrig o dålig så med ont i hjärtat åkte jag o fick mediciner till lillen! När jag kom hem igen så sov han gott i pappas famn. Det gör såå ont i mig när lillen är dålig =( önskar att jag kunde göra mer för han men med värme o kärlek (o lite Alvedon) så har det gått bra. Timo har mest sovit hela dagen o nu är han lite piggare o ätit gröt men det är nog Alvedonen som har värkan nu så jag hoppas att båda killarna vaknar o är bättre imorron! På söndag ska jag,mamma,syster o mormor åka o julhandla, jag ska inte handla nåt speciellt utan det är mest kul att få komma ut =) Timo får vara hemma med sin pappa =) Gott för dom att få umgås lite själva =) Nu ska jag lägga mig på soffan med mina killar o mysa järnet! Förresten så har det äntligen börja snöat o det är -13 ute, brrrr!
Våran finaste unge <3

1 advent o Timo 15 månader =)

-7 grader ute o rimfrost! Det är så najs med vinter, önskar dock att det var lite snö ute åxå.. Nu i skrivande stund ligger Timo o sover i min famn<3 Maken ska ut o köra 4hjuling med min kusin Mattias.. Sen måste jag städa o tvätta....härliga söndag! Ikväll ska maken laga tacos o så blir det såklart "Vem kan slå Filip och Fredrik" Idag blir våran lille skatt hela 15månader! Ohh my vad han växer, det står inte på förrens det ät moppe o studenten ;) Underbara onge <3 Om 10 dagar firar jag o maken 2 årig bröllopsdag<3 Dessa 2 åren har gått i rasande fart, 2 helt underbara år o många fler ska det bli <3 Nu ska jag slappa framför dumburken o skriva till tomten att jag önskar mig en rosa mini laptop i julklapp ;)
RSS 2.0