Dä här e min plan...

Som vi alla vet så får man inte allt man önskar sej men såhär skulle d se ut om jag fick d!!
 
* Alla mina nära o kära skulle för alltid vara friska o leva as länge
 
* Vi skulle ha mitt stora fina dröm hus i Koppom ( som är till salu just nu) + bostadsrätten i Ed
 
* Både jag o gôbben skulle ha var sitt bra jobb i Värmland måndag - torsdag med bra lön!
 
* Åka hem till Ed på torsda kväll till söndag eftermidda/kväll (min familj jobbar ju ändå så under veckorna)
 
* Timo´s hat till bil åkning skulle avta HELT!
 
* Vi skulle köpa oss en stooor fin husvagn som vi kan semestra i
 
* Gôbben skulle börja köra fôlkräjjs igen
 
* Jag utbildar mig till sjuksköterska/barnmorska
 
* Timo får ett bra jobb o familj när han blir stor

* Vi skulle vinna massa pengar på lotto, ca 120 miljoner räcker ;)
 
* Alla för leva lyckliga i alla sina dar!!
 

Va inte detta en bra plan så säg ;) Jag tycker den är så himla bra o vi skulle få allt vi vill ha (speciellt jag,haha) Önskar så himla mycket att denna lista kunde bli verklighet men när jag väl kommit ner på jorden igen så lär väl detta aldrig ske =( Men drömma får man ju alltid o d är ju dessutom gratis! Slänger in en bild på mannen i mit liv, min största kärlek =)
Timo min älskade onge, du är så värdefull, så älskad för din egen skull! Du är mitt allt, mitt liv, min glädje<3
 

Sandrah´s "sybod"

Ameen harregu va kul d är å pyssla o grejja ;) Idag har jag "limmat" ihop hissgardinar med fållband =) Jag hade några panelängder som var "sne" sydda ifrån fabrik så då fick jag den iden ifrån en kompis som hade gjort en hissgardin av några stuvbitar att så kan jag göra med mina sne sydda gardiner! Jag ver såå nöjd till slut efter måånga timmar med klippande,nålande,strykningar o lite sykunskaper.. Längderna var lite för smala för fönstret så då la jag ett helvitt tyg som baksida så d fyllde ut glappet emellan längderna =)
såhär vart d =) Det ska i rundstavar längst ner men orka inte vänta med att sätta upp dom så länge ;)
Banden är babyblåa siden band som jag fäste med små söta rosa hjärtformade knappar!
Lätt att jag ska köpa massivs av mera tyg så jag kan göra hissgardiner till vardagsrummet o nått sött barntyg till Timos rum =)
 
 
Nu blir d hockey här för hela slanten, HEJJA FÄRJESTAD!!!!

När vänder d?!

När ska det ta slut på lågkonjukturen?? Tänk va bra d va när folk hade jobb! Hörde nånstanns att 2013 ska d vända, men när? Kunde dom inte vara mer exakta på datum ;) Ska försöka få tag på Timo´s dagmamma igen (ringde varje dag förra veckan utan svar! ) Nästa måndag är d dax för inskolning på lilleman o jag har nästan panikångest över d!! Känner mig inte redo att lämna han än =( Skulle vilja vara hemma med han tills augusti iaf...Stackars mig! Nä nu ska jag fortsätta tvätta, d regnar o är blask ute så d passar sig ju utmärkt att göra dessa tråkiga måsten =)
 
 

Så många funderingar....

Hur mycket orkar man med?! Jag grubblar o funderar o tänker o.... D går runt i mitt huvud! Är helt slut... Orkar inte sova, noll matlust... Man kommer till en punkt då man blir knäckt MEN jag kommer aldrig att bryta ihop! Jag har ju världens finaste onge som behöver mig o d stärker mig <3
 
Tack för mig o go natt!

- 18 o gnällspik!!

Amen shit va kallt d kan va då! Trött o sleten... ingen energi kvar! Sur o lätt irriterad hela tiden (nej jag är inte gravid) Behöver mina Koppoms vänner <3 Känner mig så tom... Nu ska jag ta mig en kopp kaffe o tokbusa med Timo <3 ska lägga upp lIte  kort sen på bloggen!

Tomt!

Suck...

Känner mig sådär....tom... vet inte hur jag ska förklara mig... jobbigt bara! Behöver nog komma ut... lite vuxen tid! Jag älskar mest över allt annat att få vara hemma med T varje dag 24/7 men behöver nog göra nåt snart... Jobba halvtid med 25000:- varje månad vore grejen det! Ett jobb skulle inte sitta fel nu eller att R fick ett jobb NU!!
 
Nu ska jag gosa litt på T så blir allt bättre.. iallafall humöret <3

Timo!

Lördag....

Min födelsedag var kanon bra=) Fick lite smått o gott som man behöver i hemmet! Av min fina man o älskade son fick jag en stoor bukett rosor i rosa o rött med brudslöja samt en såndär fräck termometer med pluppar i som sjunker o visar vilka grader det är=) Har önskat mig en sån i flera år eftersom min första råka maken förstöra så nu fick han chansen att köpa en ;) Idag blir det att åka ut till syster o hjälpa henne med massa höbalar som ska flyttas sen blir det korvgrillning hos mor o far (säkert lite 4hjuls åkning åxå)
Ha en najs dag, för det ska jag ha!

Ha den äran.... till mig!

Idag är det min födelsedag... Hela 27 år blir jag!Lite konstigt är det för jag känner mig inte en dag äldre än 20?! När vi fick barn så sluta vi att fira oss, inga stora kalas! Ikväll kommer mamma,pappa,syster med familj,mormor o morfar =) Jag ska bara bju på kaffe o cheesecake. Nu ska jag försöka städa lite meeen det är roligare o dricka kaffe, titta på Hospitalet o kika på olika pysselbloggar så städningen får snälla vänta lite o jag är helt övertygad om att det gör den åxå ;) När jag ser på alla sjukhus serier så blir jag så sugen på att jobba på sjukhus (jag är ju undersköterska) men en dröm är ju att jobba som barnmorska! Men det finns ju inga utbildningar här i närheten OCH jag tänker inte flytta pga det!! Så det kommer väl att förbli en dröm....

Vardag..

Timo o Roger sover o jag njuter av mitt morgon kaffe i lugn o ro.. Gott!! Idag börjar våran "vardag" igen vilket betyder att syrrans pojkar har börjat skolan efter sin julledighet o att syrrans äldsta pojk kommer hit efter skolan slutar.  Skulle så himla vilja att allt löser sig med jobb snart, det är ett himla tjat om jobb jag vet! Men det är så viktigt att allt löser sig snart.. Så vi kan upp fylla våra drömmar! På ett sätt tycker jag att det ska bli gott o komma ut på nåt snart men ändå så inte för jag vill helst gå hemma med Timo ännu längre!

Goo morgon världen!

Njuter av tystnaden.. Sitter med en kaffe o njuter av lugnet... Idag är det städar dag! I morgon kommer min fina flickor ifrån Säffle igen =) Det ska bli kul! Skulle vilja göra om men vet inte hur!? Skule vilja byta lampor i finrummet iaf...
 
Har så många funderingar o tankar nu, det är så svårt att somna på nätterna!

Mmm kaffe!

Ohh my kaffe på morgonen är verkligen A och O!! Timo o Roger sover än, jag måste bara få säga att det är skönt med egentid på morgonen... Jag,kaffe o bloggen! Jag skulle behöva en ny dator... denna laptopen ger nog snart upp!
 
Nu får jag nog ta o städa upp lite för om en stund kommer min finaste Adrian =)
 
Tjaaooo!

Jurassic Park!

Jaa tro det eller ej så är jag så himla intresserad av dinosaurier, det har jag alltid vart! Dom är så facinerande o spännande..Jag är nog lite nörd ;) Jag har alltid drömt om att få vara med vid en utgrävning, spec vid raptor eller T-rex.. Såå gissa om jag vart glad när dom har visat Jurassic Park 3 kvällar i rad! O jag vet att dessa dinosarna inte stämmer med de som fanns för ca 65 miljoner år sedan, dom har gjort lite ändringar t.ex storlek o korsat velociraptor med en annan raptor för att få den större i filmen pga att den verkliga Velociraptorn är en mindre art.. Haha detta inlägget är nog inte så intressant för er sin inte gillar dinosar medans jag följer dom flesta dinosaurier program på tv! Jaa, nu vet ni en liten "hemlighet" om mig... Jag älskar dinosaurier!

Koppom!

I förrgår var vi ju på BVC med lille man o de gick så bra =) Nu väger han 11590 o 79 cm lång, han har växt 5 cm sen i September! Herreguud va stor han bli <3
 
Igår åkte vi upp till härliga värmeland, vi åkte till fina Marie på fika o kaffe! Jag saknar henne väldigt mycket, ville inte säga hej då o åka hem =(
 
Sen åkte vi inom Beates o Kenneths nya lägenhet för där var mina älsklingar, Lizen o Xander ( o Rune) Vi fick ge Xander sin julklapp o jag fick kaffe o tjöta ;) Jisses vad jag saknar dom, vill att vi ska bo nära varandra igen! Hatar att behöva stressa när man e uppe o hälsar på! Timo var hemma hos sin mormmor o morfar, nästa gång tänkte jag allt att Timo skulle åka med! Hmm tänk om man kunde lösa detta med saknaden till kompisarna o Koppom på ett bra sätt.... Tänk om man kunde leta rätt på en lägenhet o hyra där uppe.... Tex Fredag-Söndag... Då skulle man ju kunna umgås.... Jag tycker ju inte om att sova över hos någon, vill kunna göra som jag vill o så... Så då vore de ju as bra om det fanns någon att hyra eller va säger du Lizen ;)
 
Nu ska jag fortsätta dricka kaffe o smida planer =)
 
Tjaaaaa!

BVC....

Jepp då var man uppe med tuppen idag med! Herregud detta är en chock för min kropp ;) Igår var jag ju hos tandläkaren o dom kunde inte laga min tand denna gången heller! Dom skulle ringa till hon som opererade ut min visdomstand o rådfråga med henne hur dom ska laga den andra tanden! Börjar bli trött på detta nu men som tur är så behöver jag inte betala ett öre för detta!
Idag ska vi till BVC med lillpôjken o han vägra ju att sova igår kväll (han somnade vid midnatt nångång) så han lär ju va lagomt pigg när han vaknar... Måste verkligen börja med nya sovrutiner för nu ska han ju börja hos dagmamma om exakt 1 månad idag! Stackars mig, jag har helt ont i magen för detta o jobb måste jag få tag i snabbast möjligt åxå!!
Funderar på att åka upp till Koppom innan julledigheterna är slut, saknar Xander,Lizen o Rune! Tur att man har mobiler o facebook så man kan pratas vid så ofta man vill när man inte kan ses så ofta =( Timo får stanna hemma hos mormor o morfar, det verkar som om bilåkandet börjar bli bättre men långt ifrån att vara så bra så jag tar med han ända till Koppom (det är bra ca 13 mil en väg men vääääldigt långt blir det med ett barn som bara gråter i bilen)
Näää nu ska jag göra mig klar så det bara är att väcka Timo så vi kan åka sen!
 
TjingTjing!

Tandläkaren...

Hej å hå nu ska jag strax åka till tandläkaren! Förhoppningsvis klarar dom laga tanden! Timo o Roger sover så sött =) Igår börja  vi o flytta garderober mellan sovrummen vilket resuleterade i att vi måste tapetsera en vägg i vårat sovrum, vi ska åka o kika på tapet sen! Vill ha en i fräckt mönster o färg! Nä nu är d dax o göra sig klar för att åka, uppdaterar senare ikväll om hur allt har gått!
RSS 2.0