VARMT!

Det är inte okej när det är så här varmt! Fasiken det är lika varmt inne som ute,våran lägenhet är hemsk.. Timo lider i denna nedrans värmen =( jag är inte så glad i värme heller, tycker om ljumma sommarkvällar =) MEN om jag skulle göra mig av med ca 40kg övervikt så kanske jag inte skulle ha så ont av värmen! Nä nu byter vi ämne.. igår va vi & köpte en "ny" soffa, ÄNTLIGEN! En svart/grå ifrån jysk & av dom vi köpte soffan köpte jag även cupcakes muggar & plåtlådor =) Nöjd då=)
Nu ska vi äta middag, finaste maken lagar köttfärssås & pasta ( min favvo rätt)
Imorron ska Timo till BVC, vi har inte vart där på 2 månadera så det ska bli spännande <3 imorrons inlägg kommer det bara att handla om Timo <3 Han är en liten speciell kille som bara vägde 1515g när han föddes i V.36 & minutrarna ifrån att dö... Men det berättar jag mer om imorgon!

tjingtjing!

Lördag!

Jaha då va denna dagen snart över.. Familjen har vore hos mor & far idag & där var även Adrian <3 lycka är när vi alla kan va tillsammans! Min syster,Mattias & Felix var på häst utställning & agillity & det gick super, Felix vann i agillityn med Pomona (sessan) & zacke fick guld=) Syrrans shettisar är såå duktiga! Jag & Adrian bakade jordgubbskladdkaka (den vart sådär, jag borde ha låtit den stå längre i ugnen) medans älskade Timo sov så gott bredvid mormor &morfar som såg på trav=) Jag & maken Roger tonade bakrutan på bilen & jag kan ju bara säga såhär... Jag har sett bättre toningar ;)
Imorgon har vi städa & tvättardag.......JIPPI! Nejdå, det är himla gött när det är gjort =)
Nu ska jag snart krypa ner & lägga mig hos dom två killarna som jag älskar mest <3
 
Ha de !
 

Trädgårdsarbete!

Idag har hela familjen vore hos mamma & pappa & klippt gräset & runt buskar, gett Foolish ( gamla travhästen) lite mat, tog en promenad med Timo så han gick sova <3 Tänk att det är så roligt & hjälpa alla andra så man glömmer bort att det ser ut som om det hade vore ett världskrig här hemma =( Jag är bara så himla trött på allt, hatar att vänta! Vill flytta till nya lägenheten nuu!! jaja, nu blir det tacos som maken ska laga iordning <3 Herregud vad lycklig jag är som har en sån fin familj.. vad vore jag utan er?
Imorron blir det att åka ut till mor & far igen, då ska jag tona bakrutan på min bil =) Ha en trevlig kväll!
Tjineling <3

Första bloggen =)

gör ett försök & börja blogga då ;) herregud, jag sitter ju ändå så bara hemma & degar framför dumburken & datorn (när jag inte leker & grejar med Timo förstås) såå då tänkte jag att jag kan ju baskemej prova på & blogga då ;)  jaja, jag ger det en chans =) hoppas ni tycker min blogg blir rolig & följa för här kommer det att skrivas mycket om familjen, nya bostaden & allt pyssel jag planerar!
 
Ciao <3
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0